Flippening-indeksi saavuttaa 67,7%, kun Ether USD: n siirtomäärä ylittää BTC: n


Flippening-indeksi on kerännyt enemmän pisteitä, kun Ether USD -siirtomäärä ylitti äskettäin Bitcoinin , markkinoiden suurimman salausvaluutan, määrän. Indeksi osoittaa yleensä mahdollisuuksia, että Ethereumin salauksen on ylitettävä Bitcoin suurimpana kryptovaluuttana tulevina aikoina vertaamalla monia tekijöitä. Bitcoinin markkina-arvon jälkeen on kuitenkin epävarmaa, kuinka pian siitä voi tulla totta.

Ether USD -siirtomäärä ylittää suurimman salauksen

Mukaisesti markkinatietojen koskevat CoinMetrics, eetteri USD omistajanvaihdosten verkossa huippunsa to $ 3,15 miljardia syyskuun 6. Kuitenkin Yhdysvaltain dollarin arvosta Bitcoin liiketoimet tyytyi huonomman tuloksen on $ 2,94 miljardia euroa. Kuulemisen mukaan tämä on ensimmäinen kerta, kun Ether USD siirtomäärä ylittää Bitcoin Profit, mikä vahvistaa edelleen väitteitä siitä, että ETH saattaa lopulta ylittää BTC: n suurimpana salauksena.

Tuolloin ERC-20-versio suositusta Yhdysvaltain dollarin tukemasta stablecoinista, USDT, antoi Bitcoinille kuuman jahtauksen. USDT-tapahtumien dollarin arvo oli 2,92 miljardia dollaria CoinMetricsin mukaan. Joten Bitcoinin USD-siirtomäärä on vain noin 2 miljoonaa dollaria pois USDT: stä. Joskus heinäkuussa, stablecoinin 24 tunnin päivittäinen transaktioarvo ylitti Bitcoinin.

Kuinka pian kunnes Flippening (ETH vs. BTC) tulee totta

Ether USD -siirtomäärän kasvu on toinen lisäys Flippening-indeksiin . Tällä hetkellä Ethereumin kryptovaluutta on tiettävästi voittanut noin viisi laajasti seurattavaa metriikkaa Bitcoinia vastaan. Näitä ovat kaupankäynnin volyymi, tapahtumamaksut, tapahtumien määrä, solmujen määrä ja Google-hakujen korko, nostamalla indeksiluokituksen 67,7 prosenttiin.

Etherillä on lähes 70 prosenttia mahdollisuudesta ylittää Bitcoin, Flippening-indeksin mukaan, joka kuuluu:

„Termi Flippening viittaa Ethereumin (ETH) mahdollisuuteen ohittaa Bitcoin (BTC) suurimpana kryptovaluuttana. Aluksi se kuvasi hypoteettisen hetken tulevaisuudessa, kun Ethereum ohittaa Bitcoinin markkina-arvolla. Tämä työkalu vie konseptin askeleen pidemmälle ja tarkastelee kahdeksan eri mittarin pitkän aikavälin trendiä, jotka osoittavat molempien verkkojen tilan. „

Samaan aikaan tärkein tekijä sinänsä on Bitcoinin markkina-arvo, joka on edelleen huomattavasti Eetterin markkina-arvoa korkeampi. Myös BTC: n aktiiviset osoitteet saavuttivat äskettäin vuoden korkeimman pisteen, 1.120.216, ylittäen myös Eterin.