Kat har din tunge? Bitcoin-kritikere visner i 2020

Kat har din tunge? Bitcoin-kritikere visner i 2020

Bitcoin (BTC) har haft et interessant år, der er kommet sig efter store udbud og til sidst skyrocket til nye all-time highs.

Imidlertid har Bitcoins ydeevne og kryptokurver øget vedtagelse over hele verden stadig ikke bragt nogle observatører ind i krypto-lejren.

Alligevel har 2020 set meget mindre Crypto Cash kryptokritik sammenlignet med andre tyrkørselsår som 2017, hvor en række Bitcoin naysayers ser ud til at have noget blødgjort deres holdning til digitale aktiver.

Da vi ser tilbage på krypto i 2020, har Cointelegraph bemærket nogle af kryptovalutas største kritikere.
”Bitcoin har ingen fremtid”: russisk politiker Anatoly Aksakov

  • Dato for tilbud: 23. oktober 2020
  • Bitcoin-pris den dag: $ 12.900

Anatoly Aksakov, medlem af den russiske statsduma og en vigtig repræsentant for Ruslands kryptorelaterede lovgivningsindsats, var en bemærkelsesværdig kryptokurrency-kritiker i 2020.

Tjenestemanden er overbevist om, at den globale vedtagelse af betalinger i krypto som Bitcoin ville resultere i en „ødelæggelse af et finansielt system.“ I oktober 2020 forudsagde Aksakov, at decentraliserede kryptokurver som Bitcoin ikke havde nogen fremtid, idet de argumenterede for, at centralbankens digitale valutaer eller CBDC’er er fremtiden for det finansielle system.

Mens det stadig skal ses, hvad der kommer af Aksakovs forudsigelse om Bitcoin, viser nogle af hans tidligere kommentarer, at han ikke ligefrem er en profet. I en live stream-samtale med Maria Butina i maj 2020 sagde Aksakov, at krypto-minedrift „bliver en saga blottet“ på grund af Bitcoins tredje halvering, der skar minearbejderblokbelønningen fra 12,5 BTC til 6,25 BTC.

„[Crypto mining“ er ikke mere rentabelt, og så vidt jeg forstår, er denne forretning klar til at forsvinde i fremtiden, „argumenterede Aksakov. På trods af denne forudsigelse om undergang er Bitcoin-minearbejdere kommet i nogle penge i løbet af 2020, hvor Bitcoin-minearbejdningen stiger til niveauet før halvering fra begyndelsen af ​​november.

I overensstemmelse med de russiske myndigheders konstante spil af bordtennis i reguleringen af ​​krypto ændrer Aksakov regelmæssigt sin holdning til branchen. I begyndelsen af ​​december kaldte Aksakov kryptokurver en „meget rentabel forretning“ og understregede behovet for at legitimere den ved at anerkende krypto som ejendom.

Aksakov er medlem af Ruslands statsduma og er også formand for det nationale bankråd i Ruslands centralbank. I midten af ​​oktober 2020 offentliggjorde Ruslands Bank officielt sine planer om udviklingen af ​​Ruslands CBDC, den digitale rubel.

”Intet er prissat i Bitcoin eller anden kryptovaluta”: Nouriel Roubini

Nouriel Roubini, professor i økonomi ved New York Universitys Stern School of Business, er en af ​​verdens største kryptokritikere, ofte omtalt som „Dr. Doom ”i kryptosamfundet.

Kendt for sine påstande om, at „kryptokurrency som teknologi absolut ikke har noget grundlag for succes“, har den prisvindende økonom været stærkt kritisk over for krypto og bitcoin i 2020 på trods af at han indrømmede, at BTC „måske er en del af værdien“ sidst i 2019.

Den 7. november 2020 hævdede Roubini, at kryptokurrency i sig selv er en “misvisende”, fordi en valuta skal levere en regningsenhed. Roubini fortsatte med at bash Bitcoin og kritiserede den tilsyneladende begrænsede skalerbarhed:

”Intet er prissat i Bitcoin eller nogen anden kryptovaluta. Du skal være en enkelt tæller, og med så mange tokens har du ikke en enkelt tæller. Du skal være et skalerbart betalingsmiddel, og med Bitcoin kan du kun foretage fem transaktioner pr. Sekund. ”

På samme tid indrømmede Roubini Bitcoins potentielle funktion som en butik af værdi. ”Det er måske en delvis værdilager, for i modsætning til tusinder af andre, hvad jeg kalder shitcoins, kan det ikke så let blive afværget, fordi der i det mindste er en algoritme, der bestemmer, hvor meget udbuddet af Bitcoin hæver over tid,” bemærkede Roubini.