UK County Line Gang Raided, forbundet til store mængder Bitcoin

Ifølge nylige rapporter er 19 påståede bendemedlemmer i Essex og Suffolk pågrebet i en seks måneders efterforskning vedrørende disse personer, der er involveret i salg af kokain og crack i hele Essex, Suffolk, Hertfordshire og London. Efter at være løbet tør for steder at holde penge, henvendte gruppen sig til Bitcoin for at skjule store mængder kapitalindstrømning.

UK Gang Leveraging Bitcoin
I en nylig medierapport førte en seks måneders efterforskning til, at 19 bendemedlemmer blev taget ned i forbindelse med salg af kokain og crack over Essex, Suffolk, Hertfordshire og London. I to år antages det, at denne gruppe har solgt 3 kilo kokain om ugen til næsten 10 amtsgrupper, der bor i det sydøstlige.

Netværket klarede sig godt og så cirka 90.000 £ om dagen i rent overskud. Da forretningen blomstrede, blev det ekstremt vanskeligt at skjule indgående midler. Gruppen til sidst strømmede til Bitcoin Pro på grund af anonymiteten bag verdens største digitale valuta. Ifølge rapporterne var der et punkt, hvor banden indsatte 120.000 £ om ugen i Bitcoin efter salget af forskellige stoffer.

Bitcoin ATM / Cashpoints

Efter at have samlet store mængder penge ugentligt, deponerede gruppen penge i cashpoints, hvilket i sidste ende gør kontanterne til Bitcoin. Typisk er cashpoints Bitcoin-pengeautomater, der muliggør kontante indskud. Efter deponering af kontanter i en maskine omdannes disse kontanter til Bitcoin, som derefter sendes til en persons digitale tegnebog. Da kryptovaluta-tegnebøger ikke har navne tilknyttet, kan det være en kompleks proces at forstå, hvem der står bag hver tegnebog.

Store ordrer
Med bandemedlemmerne, der udnytter Bitcoin, menes det også, at deres velhavende kunder sendte direkte Bitcoin-betalinger for at fremskynde processen. Hvis du sender Bitcoin mellem to forskellige BTC-adresser, er der virkelig ingen begrænsninger, da en central part ikke overvåger transaktionen. I modsætning til at foretage små rater accepterede banden store BTC-betalinger for at dække store narkotikaleverancer. Med hensyn til levering beskæftigede banden teenagere til at foretage leveringerne.

Meddelelse
Det er et kendt faktum, at kriminelle grupper ikke bruger traditionelle metoder til kommunikation. Disse grupper ser efter krypterede kommunikationsportaler, der også er vanskelige at overvåge. De britiske bendemedlemmer ledte distributionsnetværket gennem EncroChat, som er en krypteret kommunikationskilde. Under den igangværende efterforskning kunne politiet til sidst hacke EncroChat.

Detektivchefinspektør Lewis Basford sagde, at:

”Dette er Storbritanniens første amtslinjegang, der bruger Bitcoin. De begyndte at bruge det, da de tjente så mange penge, at de ikke vidste, hvad de skulle gøre med det. ”

Der blev opdaget omkring £ 100.000 i kontanter under razziaerne ud over stoffer og våben. Med hensyn til Bitcoin håber efterforskere at afdække omkring £ 2 millioner med de kontokoder, de har indsamlet. Det er ikke klart, hvad de betyder med „kontokoder“, men det antages bedst, at de henviser til Bitcoin-adresser og / eller private nøgler.